De ce consider Note 10/Note 10+ un fail

Zilele trecute am avut ocazia sa testez noul Samsung Galaxy Note 10+.

Încântat de aceasta oportunitate, si impresionat oarecum de designul elegant pe care il deține, aveam anumite așteptări privind acest telefon, mai ales ca vorbim despre un telefon de top, destinat gamei business si care, bineînțeles, aparține gamei de vârf a celor de la Samsung.

Doar ca, lăsând la o parte designul si rapiditatea device-ului, camera foto a telefonului mi-a lăsat impresia ca as avea in mâna un telefon produs de către o firma no-name. Spre exemplu, am testat camera noului Note 10+ cu cea a unui S9 si chiar cu a unor telefoane mai ieftine, aparținând altor producători, ca sa aflu ca aceste telefoane oferă o camera superioară fata de cea folosită de Samsung pentru proiectarea lui Note 10. Asta pe lângă faptul ca spre deosebire de modelul anterior (Note 9) nu au adus nicio îmbunătățire semnificativă gamei Note.

Consider ca din acest motiv momentan Note 10, respectiv Note 10+ nu își justifica prețul actual si sunt de părere ca cei de la Samsung ar fi trebuit sa ofere ceva mai multă atenție in proiectarea telefonului.