Românii trebuie să aleagă din nou răul cel mai mic (sau prostul cel mai mic?)

După ce datorită a două milioane de români, Viorica Dăncilă a ajuns în turul doi al alegerilor prezidențiale, românii trebuie din nou să aleagă răul cel mai mic. Din nou, după patru ani, Klaus Iohannis va câștiga alegerile în același mod în care le-a câștigat și pe cele anterioare, adică fără merit și fără să muncească.

Evident, cei mai mulți alegători ai Vioricăi Dăncilă au fost,ca de obicei, persoanele cu vârsta mai mare de 60 de ani, adică pensionarii care au primit un litru de ulei și un kilogram de făină și câțiva lei în plus la pensie, fără să țină cont și de faptul că au crescut taxele, iar pensiile și salariile au rămas tot la fel de mici. Sper doar ca după votul din turul al doilea să nu trebuiască, la fel ca acum 4 ani, să așteptăm și să sperăm la voturile celor din Diaspora pentru a o împiedica pe Viorica Dăncilă să ajungă președintele României. Sper ca Dăncilă să piardă alegerile după numărarea voturilor exprimate în România, să nu așteptăm iar ca voturile celor din Diaspora să decidă soarta țării.

Încă un lucru interesant pe care l-am aflat astăzi este faptul că, după eșecul de la alegeri, mai mulți membri ai USR au cerut demisia lui Dan Barna de la conducerea partidului. Sincer consider că Dacian Cioloș era mai potrivit pentru a candida la alegeri în locul lui Dan Barna, acesta din urmă nereușind să transmită un alt mesaj decât acela că dorește să oprească PSD să intre în turul doi (ceea ce nu s-a întamplat, iar PSD consideră acest lucru ca fiind o victorie pentru ei).