Ziua în care românii arată că își merită soarta

Alegeri prezidentiale 2019

Astăzi a fost o zi importantă pentru viitorul țării. A fost ziua în care am fost chemați să alegem președintele pentru următorii patru ani.

A fost ziua în care am sperat să văd dispariția PSD-ului de la alegeri. Dar, din păcate, românii au arătat, prin votul lor, încă o dată că ne merităm soarta. Prin faptul că Viorica Dăncilă are toate șansele să ajungă în turul doi (chiar dacă, teoretic, nu are nicio șansă în fața lui Klaus Iohannis) o mare parte dintre români au demonstrat că la noi în țară prostia este la ea acasă.

Nu înțeleg cum pot unii români să voteze în continuare PSD-ul. Se pare că românii încă pun botul la celebra falsă „mărire a salariilor și a pensiilor” pe care PSD le promite și le oferă de fiecare dată când ajunge la guvernare.

Speram ca astăzi să fie o zi istorică pentru România. Să fie ziua când PSD nu mai ajunge nici măcar în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. După rezultatele PSD-ului obținute la alegerile europarlamentare și după adoptarea moțiunii de cenzură când a căzut guvernul Dăncilă, chiar am sperat că în sfârșit românii s-au trezit. Nu este o surpriză faptul că Iohannis este pe primul loc, dar faptul că Viorica Dăncilă se află pe locul doi m-a luat prin surprindere și sunt sigur că nu sunt singurul care are aceeași părere.

Tot ce mai rămâne de făcut este să avem o ultimă speranță că la numărătorile paralele și la numărarea voturilor din Diaspora să se schimbe rezultatele pe care le avem în prezent.

Posted on: 10 noiembrie 2019, by :
Bloguri, Bloggeri si Cititori